Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý manžel Věry Špinarové Víťa Vávra se pořádně pustil do syna zpěvačky Adama Pavlíka. Viní ho z její smrti. Vávra tvrdí, že ji syn coby její manažer přetěžoval, až to její srdce neustálo. Pavlíkova reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Tady to bude ještě hodně divoké!

„Že měl Adam Pavlík Věru přetěžovat, a to ji možná zabilo, to nemám ze svojí hlavy. Už mi to říkalo několik lidí, včetně Karla Šípa, že ji Adam takhle přepínal,“ řekl Super.cz Vávra. A Pavlík mu poslal drsný vzkaz. "Až tě potkám, rozbiju ti hubu."

Vávra reagoval na to, že zpěvačka měla těžké zdravotní problémy už před rokem. Selhal jí organismus po turné s Petrou Janů. V péči lékařů byla dva měsíce. Přesto se opět vydala na turné.

"Říkal jsem jí: ‚Mamko, pojďme si udělat pauzu, počkejme, až se doléčíš.‘ Ona to ale odmítla. Jeviště pro ni znamenalo život, a navíc ji zbavovalo úzkosti, která ji přepadala s tou plicní nemocí," řekl Pavlík Blesku s tím, že ale všechny testy před koncerty s Heidi Janků byly v naprostém pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám