Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Houslistka ze smyčcového tria In Flagranti včera porodila. O něco dříve, než čekala, zato to šlo ráz naráz. "Ten porod byl sice rychlý, ale o to víc náročný, celá jsem z toho ještě rozklepaná. Vezli mě sanitou, protože jsem začala krvácet a lekla jsem se, že to nějak špatně skončí," svěřila Super.cz Markéta Muzikářová.

"A malá se pak drala ven strašně rychle, podruhé to bylo ještě horší než poprvé. Tak je taková celá svraštěná, celá flekatá, vyfotím ji, až trochu nabere a vypne se jí pleť," slíbila nám Markéta. A proč říká holčičce pořád jen malá? I to má zajímavé vysvětlení.

"Ještě ani nevíme jméno, protože jsme se nestihli s partnerem dohodnout a teď je zatím sl. Vyleťalová. To je, co? Za devět měsíců. Tomu se říká nerozhodnost. Tak já vám dám vědět, na jakém jméně se dohodneme," řekla nám krátce po porodu.

Trvalo skoro tři dny, než dceru pojmenovali, a jméno nakonec vybrali krásné. Holčička se jmenuje Victorie Sofie. "Victorii jsem vybrala já, podle vítězství, protože se mi dlouho nedařilo otěhotnět. Ale manželovi se nelíbilo. Tak jsme přidali ještě Sofii, která se líbí jemu. Aspoň si bude moct sama vybrat," uzavřela Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám