Hlavní obsah
Článek

Česká krása slaví další úspěch. Mladičká Barbora Podzimková se stala historicky nejmladší českou modelkou, která ve věku šestnácti let dostala snový kontrakt v podobě kampaně na kosmetické produkty slavného módního impéria.

My jsme zjistili, že samotná kampaň se realizovala v přísném utajení a celý koncept měl pod taktovkou prestižní v Británii působící norský módní fotograf Sølve Sundsbø.

„Jsem velmi rád, že se Báře po světovém vítězství v Elite Model Look podařil tento obrovský úspěch díky jejímu talentu, charizmatu a kráse,” uvedl Bářin objevitel a šéf její domovské agentury Saša Jány. Ten nezapomněl zmínit, že za úspěchem nejspíš stojí více faktorů než jen krásná tvářička. „Mladá generace miluje její Instagram, Bára je jednou z nejoblíbenějších modelek všech adeptek v rámci castingu Schwarzkopf Elite Model Look, které právě probíhají po České republice.”

Podzimková není u značky žádným nováčkem. Už mnohokrát jsme na Super.cz informovali, že předváděla kolekce vysoké krejčoviny, navržené Karlem Lagerfeldem. „Natáčení kampaně pro Chanel pro mě opravdu bylo velkým splněným snem. Celou kampaň jsme fotili a točili asi čtyři dny od rána do večera. Musím říct, že s lepším týmem lidí jsem nepracovala, všichni byli neskutečně milí a celé to bylo perfektně zorganizované. Pro mě určitě jeden z nejlepších zážitků vůbec,” svěřila se nám Bára Podzimková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám