Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skoro vždy nastává ten stejný scénář. Pokaždé, když nějaká kráska, těšící se z veřejného zájmu, oznámí rozchod, sletí se na ni lační nápadníci jako supi. To se nevyhnulo ani Nikol Švantnerov (31)é (31), která se na začátku února rozešla s teplickým fotbalistou Jakubem Horou.

„Já jsem obětí loudilů od té doby, co jsem vyhrála,” svěřila se nám nejkrásnější Češka roku 2015. Samozvaní nápadníci bývají vůči ní velmi urputní a nezřídka zajdou za hranici slušného chování. „Nijak bych to nezmiňovala, ale posílají mi hodně, ale hodně ošklivé obrázky,” ušklíbla se Nikol.

V životě bez partnera spatřuje Švantnerová spíše výhody. „Až na některé věci, které bych nezmiňovala, tak mi nic nechybí,” naznačila Česká Miss 2015 mezi řádky skutečnost, že její postel aktuálně nikdo nesdílí, a dále jedním dechem smířlivě dodala: „Musím říct, že je to hodně čerstvé a zatím si tu samotu užívám. Věnuji se sama sobě a vyhovuje mi to.”

Reklama

Další články

Načítám