Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není pomalu týdne, aby do některého z nováckých seriálů nenastoupila nová herecká posila. Tento dojde na Ordinaci v růžové zahradě, kterou zpestří trenér golfu a majitel golfového klubu Denis Adler v podání Petra Vondráčka (48).

Ten je sám vášnivým golfistou, a tak roli kvitoval z více důvodů.

„Denis Adler je hochštapler, jak se patří. Vozí si zadek v drahých autech, chová se jako šlechtic, ale skutek utek. Vecpe se do života dvou lidí, Heluš a Švarce, kteří získali miliónové dědictví, a řekl bych, že je ale pořádně překvapí,“ nastínil svou dějovou linku Vondráček, který se pro jistotu připravuje na všechny možné scenáristické zákruty. „Začal jsem chodit do posilovny, abych vypadal, kdyby náhodou přišla nějaká postelová scéna,“ smál se.

Tu by možná ocenila i představitelka Heluš Martina Randová, která o novém kolegovi mluví jen v dobrém. „Petra jsem předtím osobně vůbec neznala, i když jsem věděla, že je to úžasnej muzikant a talentovaný herec, ale nevěděla jsem, jaký je to člověk. A musím říct, že jsme si hned na prvním setkání výborně sedli. A protože my s Petrem k sobě budeme mít v seriálu opravdu hodně blízko, jsem moc ráda, že ke mně dali právě jeho, protože si myslím, že to mezi námi hezky funguje,“ libuje si. Tak snad budou takhle nadšení i diváci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám