Hlavní obsah
Článek

Jiří Pomeje (†54) s manželkou Andreou před časem otevřeně mluvili o krizi manželství. A nevypadalo to růžově. Dnes jsou již problémy zažehnány. Společně vyrážejí do Thajska a hned potom také do Chorvatska.

"Každý má ve vztahu krizi, my jsme o ní otevřeně mluvili. Už je to dobrý, srovnali jsme si to. Byl to dlouhodobý stres, který doma dělal dusno, a přístup k životu, který jsme si už sjednotili. Každý musíme mít prostor pro sebe. Jirka víc žil mojí prací než svým životem, a to byla chyba, vadilo mi to. To jsme si ujasnili, mám svůj prostor, on si dělá své věci a je to fajn," řekla Super.cz Andrea Pomeje na pražském festivalu krásy.

Společně se nyní chystají do Thajska, kde dostala opět nabídku jako dýdžejka. "Přišel mi booking do Bangkoku a pak se přesouváme na Koh Samui, kde budu opět hrát na pláži. Jirka mi bude dělat bodyguarda, on je takovej barovej bodyguard. Jsem ráda, že jede se mnou," těší se Andrea, kterou čeká po návratu další cesta, a to do Chorvatska. "Kuchařskou soutěž MasterChef tam vyhrál Čech a já pro něj budu hrát na závěrečném mejdanu," dodala Pomeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám