Hlavní obsah
Článek

Některým modelkám je potřeba na stránkách magazínů a katalogů trošku pomoct, některým i více, jiné retušérům příliš práce nedají. Mezi ně patří i Martha Hunt (27). Zkontrolovat si to minulou sobotu mohli návštěvníci Miami Beach, kde chytala barvu v bílých bikinách.

I když je Hunt přirozeně hodně hubená, k postavě špičkové modelky si dopomáhá pravidelným cvičením. Třikrát týdně se v posilovně potkává s trenérem, a když je na cestách, ať už pracovně, nebo soukromě, vyráží prý ráda na túry nebo se věnuje vodním sportům. Co na sebe dál prozradila? Například to, že jedním ze základních kamenů její krásy je dostatek spánku nebo že psychickou pohodu si udržuje meditováním. A také něco ke svému stravování, což je otázka, která se při rozhovorech nevyhne žádné modelce.

„Každé jídlo musí být bohaté na proteiny, jím čistou stravu. Dám si řecký jogurt nebo vejce na snídani, k obědu sushi a k večeři lososa, kuře nebo jiné maso se zeleninou a zdravými sacharidy. Většina svačin obsahuje arašídové nebo mandlové máslo. Jsem hrozná, že jím největší jídlo na noc, vím, že to není nejzdravější věc,“ vyprávěla žena, která je jedním z andílků značky Victoria´s Secret a nechybí tak ani v katalozích této značky, kde propaguje většinou kalhotky všech možných střihů.

Reklama

Další články

Načítám