Hlavní obsah
Článek

Je jí teprve patnáct let a už pro ni píšou světové hvězdy. Mladičká česká zpěvačka Adéla Částková natáčela videoklip k písni, kterou pro ni napsal americký hudební skladatel a producent Michael Jay. Ten v minulosti skládal pro Eminema i Céline Dion.

"Je to o tom, jak se člověku při zamilování zdvihá cukr v krvi," raduje se Adéla s tím, že ke slavnému muzikantovi ji dostal její český producent Honza Gajdoš.

A jak to má samotná Adéla s láskou? Ví vůbec, o čem zpívá? "Kluka nemám, ale mám spoustu dobrých kamarádů, to je značka ideál," směje se. "Myslím, že bych na kluka ani neměla čas, není to pro mě priorita. Neříkám, že jsem kariéristka, ale je mi 15, takže spíš si říkám, že nemám kam pospíchat," vysvětluje mladá zpěvačka.

Adéla, stejně jako třeba Ewa Farna, začínala se zpěvem hodně brzy - ve dvanácti letech. "Nemyslím, že ztrácím dětství. Tuhle cestu jsem si vybrala a je to moje volba," říká Adéla, která kvůli svému snu stát se zpěvačkou musela odejít i ze školy. Šikanovali ji učitelé.

"Parodovali mě před tabulí, měla jsem zhoršené známky z určitých předmětů. Spolužáci museli třeba napsat, co se jim na mé písničce nelíbilo a pak to číst nahlas. Očkovali spolužáky proti mně, když se se mnou nebudou bavit, že budou mít lepší známky. Bylo to hodně špatný. Bylo to v době, kdy jsem zkoušela svůj první muzikál, měla jsem hrozné nervy, ale ta práce mě držela nad vodou. Vím, že jsem zvracela, než jsem šla do školy… Jsem ráda, že už tam nejsem," dodala Adéla, která ze školy odešla na katolické gymnázium, kde už je spokojená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám