Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Rihanna (36) je svými titěrnými kostýmky a lascivními gesty na koncertech proslulá. O víkendu opět nezklamala. Své fanoušky v brazilském Sao Paulu během jejího prvního vystoupení v této jihoamerické zemi nadchla sexy tělem oděným do vysoce vykrojeného body s velkým výstřihem a síťovaných punčoch. Zpěvačka neopomněla ani rajcovní pohyby včetně mačkání svého věhlasného zadečku.

Rihanna si koncert evidentně užívala. Není divu. Po krátké dovolené v malebném italském letovisku Portofino byla plná sil. Tentokrát zvolila i střídmý účes. Ve přirozeně zvlněných vlasech působila velice žensky a tisíce Brazilců v publiku šílely, když popová diva vstoupila na pódium.

Ovšem kritici tak nadšení už nebyli. Jako výbornou sice označili její show a taneční kreace, ale zpěv popsali jako „vlažný“. Dalším se zase příliš nelíbilo, že Rihanna několik svých velkých hitů jako What’s My Name či Man Down předvedla více ve stylu reggae, než v původním popovém zpracování.

Reklama

Další články

Načítám