Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Náročné období, provázené zhoršením ekzému, úporným svěděním a nepříjemným pocitem napjaté pokožky, prožívá s nástupem jara většina atopiků. Letos si toto nepříjemné období, která dává zabrat tělu i psychice, může každý, kdo trpí atopickou dermatitidou, zpříjemnit díky Protopanu. Tato osvědčená řada jako jediná na trhu pečuje o pokožku zvenku i zevnitř. Vyzkoušejte nový přístup k péči o atopický ekzém a dejte sbohem škodlivým kortikoidům.

Protopan® Local Cream

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Promašťovací Local Cream bez kortikoidů je osvědčeným základem celé řady. Každý atopik ví, že ložiska ekzému musí pravidelně promazávat, minimálně 2x denně i častěji, dle potřeby. Tento krém je určený převážně pro suchou až velmi suchou pokožku se sklonem k šupinatění a svědění. Díky vhodně zvolené receptuře napomáhá ložiska promastit, zklidnit a následně regenerovat. Neobsahuje žádné parfemační přísady, proto nedráždí. Krém je plněn do unikátního airless obalu (bez přístupu vzduchu), proto neobsahuje dráždivé konzervanty. Krém je vhodný i pro batolata.

Protopan® Body Lotion

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tělové mléko Body Lotion bez kortikoidů je lehčí formou promašťovacího prostředku pro suchou až velmi suchou atopickou pokožku. Přípravek je určený k promazání celého těla, velmi snadno se roztírá a zanechává kůži vláčnou a hydratovanou. Také on neobsahuje žádné parfemační složky, proto nepůsobí dráždivě a je velmi dobře snášen. Nanáší se ideálně ihned po koupeli nebo sprše, než se póry pokožky uzavřou. Díky vhodně zvolené receptuře napomáhá pokožku promastit, zklidnit a následně regenerovat. Je též vhodný i pro děti a batolata.

Kompletní řada Protopan® box

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato unikátní měsíční kúra s pěti základními produkty pro péči o pokožku zvenku i zevnitř obsahuje vedle obou výše zmíněných promašťovacích přípravků také cílené produkty pro obnovu zdravé pokožky Lactobacillus + inulin, Omega 3&6 a pH balance. Lactobacillus obsahuje tři odolné probiotické živé kultury, které příznivě ovlivňují optimální funkci trávicího ústrojí. Omega 3&6 mastné kyseliny jsou jedinečné svým obsahem rostlinného olejem z hadince jitrocelového a doporučují je k podpoře léčby atopického ekzému sami dermatologové. Přípravek pH balance obsahuje směs minerálů a stopových prvků, které napomáhají udržet optimální pH pokožky a pomáhají odkyselení organismu.

Protopan® Shower Oil

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zvláčňující sprchový olej, který citlivou pokožku šetrně umyje a zároveň lehce promastí, je nejnovější součástí řady Protopan. Obsahuje přírodní organickou sloučeninu squalene, která má mimořádně příznivý účinek na kůži. Urychluje její regeneraci a hojení a zlepšuje a udržuje pružnost pokožky. Sprchový olej je vhodný pro děti i dospělé. Při aplikaci vytváří na pokožce jemný bílý nepěnivý film, který lehce opláchnete. Pěnivé látky v klasických přípravcích pokožku vysušují a dráždí a nejsou tedy pro atopiky vhodné.

Protopan® SUN Protect

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Protopan® SUN Protect opalovací mléko je ideálním prostředkem chránícím suchou pokožku se sklonem ke svědění a šupinatění před nepříjemnými účinky slunečního záření. Vysoce účinná kombinace filtrů zaručuje stejně dlouhou ochranu před UVA i UVB zářením bez potřeby zvýšené hustoty krému. Opalovací mléko neobsahuje žádné parfemační složky, proto nepůsobí dráždivě a je velmi dobře snášeno. Zároveň obsahuje panthenol, který pokožku vyživuje a příjemně zvláčňuje. Rychle se vstřebává a je vhodné pro děti i dospělé.

Vzorek promašťovacích produktů zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jelikož víme, že řada atopiků už utratila spoustu peněz za nefunkční, nevhodné nebo dokonce dráždivé krémy a kosmetiku, a protože Protopanu věříme, nabízíme vám zdarma možnost objednat vzorek promašťovacího Local Creamu a sprchového oleje Shower Oil. Oba vzorky slouží primárně k vyloučení dermální dráždivosti, pro dlouhodobé zlepšení doporučujeme následně absolvovat měsíční kúru Protopan® box.

Další články

Načítám