Hlavní obsah
Článek

Modelka Tereza Jelínková se před objektivem umí pořádně odvázat. Když vyrazila na pláž v okolí Los Angeles, hrozil jí dokonce střet se strážci pořádku. Ne všichni Američané by totiž pohled na její nahá prsa uvítali.

Pracovní povinnosti Terezu opět zavedly do USA, kde už je skoro jako doma. „Život v Los Angeles je super, všude jsou sympatičtí a usměvaví lidi. Když narazím na člověka, kterého jsem neviděla pět let, je to jako včera. Jen ty kolony na silnicích mě ničí,“ tvrdila modelka, na níž ve světě oceňují především její krásné zelené oči a svalnaté bříško.

V Kalifornii si Tereza pro velký úspěch zopakovala kampaň pro značku balené vody, jíž v minulosti propůjčily tvář a tělo Mischa Barton, Blac Chyna či Ava Sambora. Česká kočička při focení obstála na jedničku a na pláži se postarala o pořádný rozruch. Během pózování totiž odložila džíny a následně i podprsenku. Její sexy fotky by se vyjímaly i na stránkách dráždivých pánských magazínů. Tereza ale svým odhalováním riskovala, že si na ni posvítí policie.

„Když jsme fotili, byl to po dlouhé době jeden ze slunečných dnů, takže na pláži, kde běžně nikdo není, byla spousta lidí. Sundat podprsenku bylo celkem nebezpečné. V Kalifornii je to přímo protizákonné a hrozilo, že někdo zavolá policii,“ popsala vznik žhavých snímků Tereza. Žádný nespokojený pozorovatel se naštěstí kvůli jejímu veřejnému pobuřování neozval.

Reklama

Další články

Načítám