Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když ji jednou uvidíte, nejspíš si ji zapamatujete. Dvaadvacetiletá modelka Demi Rose má dvě taková poznávací znamení. Zaprvé je malinká, měří pouhých 157 centimetrů, ale - a to je druhý bod - co jí nebylo dáno do výšky, vtěsnalo se do oblasti hrudníku, čehož brunetka ráda využívá a fotografové na to slyší.

Své fanoušky, kterých má na Instagramu čtyři milióny, ale umí potěšit nejen ze stránek magazínů, ale i ve společnosti a v civilu. Minišaty s odvážnými výstřihy jsou její přirozeností, na večírku magazínu Sixty6 šla ještě o něco dál. Do londýnského klubu dorazila v průhledném krajkovém negližé. Sixty6 je magazín s odvážnými fotkami žen, a tak šlo o styling, řekněme, tematický a v duchu magazínu. Ale kdyby si ji na ulici někdo spletl s lehkou dívkou, divit by se tomu nemohla.

O Demi Rose se hodně psalo i v souvislosti s jejím vztahem s raperem Tygou, po jehož boku na chvíli vystřídala ne nepodobnou Kylie Jenner. Aktuálně píší zahraniční bulváry o tom, že se ti dva opět (už poněkolikáté) rozešli.

Reklama

Další články

Načítám