Hlavní obsah
Článek

Moderátora Leoše Mareše (47) brzy čeká nová role: bude rozvedený muž! Jak Super.cz zjistil, po devíti letech od svatby se s manželkou Monikou Marešovou (49) dohodli na rozvodu. Bitva o majetek a děti ale nehrozí.

Ti dva by asi mohli vstoupit do učebnic jako ideální příklad toho, že se dá ukončit společný život bez výčitek a letitých bojů o majetek, při nichž se často pere i nechutné soukromé prádlo.

I když se totiž rozhodli před pár lety jít každý sám svou cestou, Leoš se o rodinu příkladně staral, zabezpečil ji a samozřejmě mu ani Monika neměla důvod házet klacky pod nohy se syny. Mohl je vídat, kdy chtěl.

„Podáváme společný návrh na rozvod. Dohodli jsme se na další péči o Jakuba a Matěje a také na finančním vypořádání majetku po rozvodu,“ napsal nám na náš dotaz Leoš a zprávy o poklidném vypořádání života tak potvrdil.

A co na to Monika, která celá léta veřejně o Leošovi hovoří jen v superlativech a říká, že kdyby se jako on chovali všichni muži, kteří odešli od rodiny, bylo by na světě krásně?

„Na všem jsme se snadno dohodli. Pořád to opakuji: nikdy jsem si nemohla na nic stěžovat, vždy jsme si ve všem vyšli vstříc. Máme spolu dvě děti, a to pro nás bylo podstatnější než cokoli jiného. Ego do výchovy nepatří a jsem ráda, že to s Leošem zvládáme,“ řekla nám Monika Marešová.

Reklama

Další články

Načítám