Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Program finalistek České Miss v rámci jejich soustředění ve Vysokých Tatrách byl skutečně nabitý. Po celodenním focení na Skalnatém plese je čekala horská procházka, návštěva Tatranského ledového dómu či vaření pod dohledem šéfkuchaře Gaba Kocáka. Dívky tak za asistence mentorů ukázaly, jak šikovnými hospodyňkami jsou v kuchyni a jak si i s nelehkými úkoly umějí poradit.

Uznávaný šéfkuchař si se svým týmem připravil pro finalistky České Miss několik úkolů. Dívky tlačily z ryb kaviár, filetovaly pstruhy, porcovaly kuřata, otevíraly ústřice a vyráběly čokoládové pralinky.

Při vaření holkám asistovala také ambasadorka soutěže Simona Krainová (51). Modelka se rozhodně nepyšní nálepkou šikovné domácí hospodyňky, ale oslňuje jinými kvalitami. Ptali jsme se jí, jestli se její vztah k vaření s příchodem dětí nějak změnil.

„Jde mi to o něco lépe, protože děti potřebují jíst a nemůžeme neustále odněkud dovážet jídlo. Tak jsem se trošku vařit naučila. Není to úplně hrozný. O jídle toho vím spoustu, ještě bych na to měla mít víc času. Je tedy pravda, že když jsem v práci, tak nám hodně pomáhá naše chůva Magda. K vaření nemám úplně super pozitivní vztah. Existují lidé, kteří si to užívají a je to pro ně určitá forma terapie. Tohle není úplně můj případ. Samozřejmě ale vařím, protože děti musí jíst. Živit se tím ale nikdy nebudu, nebojte,” s úsměvem chlácholila naše čtenáře Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám