Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a muzikant Jan Maxián s manželkou dorazili do Národního divadla na předávání cen Thálie fandit kolegům a kamarádům. Na ocenění byl mimo jiné nominován i jeho bývalý kolega z kapely Nightwork Vojta Dyk.

"Zrovna je letos nominováno tolik kamarádů, že nevím, komu bych měl fandit dřív. Zrovna v té pánské kategorii je hodně zajímavých výkonů, ale Vojtovi budu fandit taky. Jestli tu cenu chce, tak mu držet palce budu," řekl Super.cz před předáváním cen.

Zajímal nás ale především jeho outfit. Tenisky, které si vzal k obleku bez kravaty, zářily přes celé foyer. "Asi dvě minuty před odjezdem jsme se se ženou potkali doma, během minuty a půl jsme se oblékli, a za další půl minuty jsme seděli v taxíku. Moc jsme se nedomlouvali. Já si většinou vezmu to, v čem se cítím dobře. Říkal jsem si, že si vezmu něco barevného, abych doplnil ten jednobarevný oblek. Kapesníček jsem doma nenašel, tak jsem si vzal ty boty," vysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám