Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Alenu Vránovou si televizní diváci pamatují hlavně z jejích posledních seriálových rolí. Ve Svatbách v Benátkách hrála všetečnou maminku a majitelku činžáku, také v Ohnivým kuřeti dostala podobnou roli. Září však i v divadle. Od toho si ale dává momentálně pauzu.

"Říkala jsem si, že si to na poslední chvíli ještě rozmyslí a řeknou si, že jsem ještě mladice, tak mně to ještě nedají. Ale samozřejmě jsem ráda," smála se po předání cen v Národním divadle, když jsme se ptali na její první pocity.

V Národním divadle jí diváci tleskali vestoje. Do domovského Divadla Ungelt je ale momentálně pozvat nemůže. "Dávám si trochu pauzu, tak bych je zklamala, kdybych je pozvala na moje představení. Moje poslední krásné představení byla Poslední romance. Mám teď nějaké problémy, které musím vyřešit. Ale těším se, až budu zase hrát. Ale zdravotní problémy to nejsou," ujistila nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám