Hlavní obsah
Článek

Slíbili jsme, že přineseme čerstvé zážitky novopečeného tatínka Petra Vojnara z porodu, tak je tady máme. Petr původně nechtěl vydržet až do konce. "Říkal jsem si, že uteču, až půjde do tuhého, ale nakonec jsem vydržel. Vždyť je to moje první a taky poslední dítě," vyprávěl nám.

"Jsem tedy příšerně unavený, i když rodila moje partnerka. Myslím, že mám i kruhy pod očima, jako bych se mazlil s boxerem Kličkem. V plánu jsem u celého porodu být neměl, říkal jsem si, že zdrhnu, až půjde na krev, ale pak jsem tam zůstal, nějak to vyplynulo a bylo to fantastické. Nebylo to tak dramatické, jak jsem očekával. Byl to nádherný proces zrození v přímém přenosu," svěřil.

Obzvláště nás dostal jeho popis, že to vypadalo, jako by se narodila medúza, pak se začala měnit na šimpanze, a teprve pak se z malého Sebastiána začal stávat človíček. "Myslel jsem to tak, že když se Sebastián narodil, tak měl takovou fialovo-bílou barvu, a myslím, že v tuhle dobu už vypadá jako Ronaldo," smál se. "Přítelkyně mi ani nenadávala, jen mě držela pevně za ruku. byla neuvěřitelně statečná. Rodila přirozeně, bez nějaké anestezie. Obdivuju ji," doplnil.

A proč Petr další dítě neplánuje? "Tedy já budu mít jen jedno dítě, jestli bude chtít moje partnerka nějaké další, tak to už s někým jiným. Jednak kvůli věku, už nejsem úplně nejmladší. A pak máme taky menší byt, nebyl by pro velkou rodinu," mínil s tím, že pokud by tedy dostal hodně dobře placené práce, možná by ještě svoje rozhodnutí přehodnotil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám