Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Že nadváha je nepříjemný společník, to víme všichni. Kromě omezení pohybové aktivity s sebou „pár kil navíc“ přináší také pocit neatraktivnosti a bohužel také zdravotní komplikace, o kterých se člověk stydí mluvit nahlas. Své o tom ví také pan Mirek, který před nedávnem prošel doslova peklem! K nízkému sebevědomí se kvůli nadváze přidala komplikace ještě palčivější - hemoroidy!

Nadváha a stud – můj každodenní společník

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, že mé tělo ani zdaleka nevypadá jako z fit časopisů, jsem věděl už od puberty. Dobré jídlo u mě totiž vždy bylo na prvním místě. Dokud jsem chodil na školu, bylo to v normě, jelikož jsem měl i dost pohybu, ale s přibývajícím věkem a sedavou kancelářskou prací mé rozměry pořád rostly. Stále větší obvod pasu mi ale snižoval sebevědomí do mínusových hodnot. Kolegové v práci si mě neustále dobírali, lidé na ulici pokukovali, děti bojácně couvaly… Čím víc jsem se styděl, tím více jsem doma potají „frčel“ na čokoládě. Bylo to strašné, ale to nejhorší teprve mělo přijít – hemoroidy! Nyní Hemostop Gel Max v akci s dopravou zdarma nad 200 Kč (platí do 4. 4. 2017)!

„Zlatá žíla“ - peklo na zemi!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sedavé zaměstnání a nadváha v mém případě vedly až ke vzniku bolestivých hemoroidů. Byla to doslova noční můra. Každé vyměšování se rovnalo peklu. Intimní partie svědily, pálily, štípaly jako čert. Styděl jsem se o svém problému mluvit. Pak jsem v televizi viděl reklamu s medvědem na gel při těchto problémech. A tak jsem zdravotnický prostředek Hemostop na internetu jednoduše objednal. Díky jedinečné kombinaci působil tento gel okamžitě. Ihned po aplikaci jsem pociťoval chladivý a zklidňující účinek. Tento gel mi umožnil opět normálně žít! Nyní Hemostop Gel Max v akci s dopravou zdarma (platí do 4. 4. 2017)!

Čekala mě ještě dlouhá cesta…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Problémy s hemoroidy postupně vymizely, ale já věděl, že pokud okamžitě nezačnu se svým tělem něco dělat, vyhráno zdaleka nemám. Potřeboval jsem zhubnout. Zachránila mě náhoda - nová kolegyně, která nastoupila do práce zrovna, když jsem bojoval se svou první redukční dietou. Začala mě lanařit na procházky, a navíc mi poradila klasický český přípravek, který se skvělé osvědčil i jí samotné – doplněk stravy UniLakt skořice. Jednalo se o vlákninové tablety s probiotickou kulturou a řasou chlorellou napomáhající k úpravě trávení a zažívání. Od té doby Unilakt užívám každý den, ve všech jeho chuťových variantách a už mám dole 25 kilo. Nyní UniLakt v akci s dopravou zdarma (platí do 4. 4. 2017)!

Konfekční velikost díky UniLaktu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co vám budu povídat. Z kolegyně se v létě stane má manželka. Společně nyní pracujeme na tom, abych dopnul svatební oblek, který jsme společně vybrali v normální pánské konfekci, nikoli v nadměrných velikostech. Oba pevně věříme, že to klapne! Nyní UniLakt v akci s dopravou zdarma nad 300 Kč (platí do 4. 4. 2017)!

Další články

Načítám