Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od tragické smrti princezny Diany letos uplyne dvacet let. Teprve teď vyšlo najevo další smutné tajemství ze života zbožňované členky královské rodiny. To pustila do světa nejlepší přítelkyně Diany podnikatelka Rosa Monckton v rozhovoru pro Sunday Night na televizní stanici Channel 7.

Rosa a Diana byly nejlepšími přítelkyněmi. Když v roce 1994 Rosa porodila mrtvé dítě, Diana s ní nesmírně soucítila. Pak přišla s nečekaným nápadem, že společně dítě pohřbí na zahradě Kensingtonského paláce.

„Udělat takovou věc je zcela mimořádné. Byl to velmi, velmi dojemný obřad a ona mi dala klíč k zahradě. Říkala, že můžu přijít kdykoliv budu chtít a policisté u brány budou vědět. Stále ten klíč mám,“ uvedla Rosa s tím, že Diana byla nejlepší kamarádkou, jakou si mohla přát.

Když se o rok později Rose narodila dcera Domenica s Downovým syndromem, byla Diana první, kdo ji navštívil v nemocnici. Obě ženy tehdy zpečetily své kamarádství. Za kmotru šla Domenice právě princezna Diana.

Reklama

Další články

Načítám