Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Dlouho tvrdili, že jsou jen kamarádi, ale nakonec je usvědčily fotografie ze společné romantické dovolené! Bývalá partnerka Jana Ondera Lucie Hunčárová (38) a její taneční partner z osmé řady StarDance Emanuele Ridi v tuhle chvíli vrkají v luxusním resortu v Itálii.

Na přímý dotaz dnes Lucka zareagovala a kápla božskou. „Jsme spolu a je nám dobře. Miluju lyžování už odmalička. Manuel taky kdysi lyžoval, tak jsme se domluvili, že pojedeme do střediska Alpe di Siusi,“ napsala nám ve zprávě Lucie.

„Momentálně se cítím opravdu šťastná a nic neplánuji. Přišla jsem o práci díky rozchodu s Honzou, což jsem úplně nečekala. Mám tak více času na přemýšlení, co dál. Dovolená přišla v pravou chvíli,“ dodala k celé záležitosti evidentně zaláskovaná Lucie.

Vztah potvrdil jasným gestem dnes odpoledne i Ridi. „Tak tady nás máte. Krásný den všem," napsal na sociální síť ke společným fotkám se svou láskou.

Lucie Hunčárová a Jan Onder se rozešli po osmi letech vztahu na začátku letošního roku pracovně i osobně. Společné hnízdečko v Praze, které si teprve na přelomu roku začali zařizovat, bude po společné dohodě užívat Lucie. Kdo tam bude častým hostem, už je teď nad slunce jasné....

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám