Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) Super.cz exkluzivně potvrdila, že se bude vdávat. "Jsme s partnerem již delší dobu zasnoubeni a připravujeme se na tu velkou událost," svěřila do kamery. Jitka dorazila v podezřele volných šatech a nahrála tak spekulacím, že by kromě svatby mohla následovat i jiná velká událost.

To už ale nekomentovala. "Víte, že já o soukromých věcech mluvím jen nerada. Ale mohu potvrdit, že jsme velmi šťastní," svěřila Jitka, která si bude brát tanečníka a choreografa Petra Čadka. Blíže se s ním poznala díky soutěži StarDance, tehdy byl ale ještě zadaný. Pak se ale rozešel s dlouholetou přítelkyní a nechal jí i dům na Liberecku. Cesta k lásce s Jitkou byla volná.

Těhotenství ovšem Super.cz potvrdila Jitky kamarádka. "Jitka je skutečně těhotná. Už si kvůli tomu v divadle musela přehazovat zkoušky. Moc se na dítě těší," přiznala náš zdroj.

V Divadle pod Palmovkou nyní Jitka zkouší muzikál Chicago. Premiéra je naplánována na 25. listopad letošního roku. V divadle o těhotenství herečky ví a počítají s ním. "Od začátku se počítalo s alternací. Jitka se bude alternovat s Petrou Jungmanovou, na tom se nic nemění," řekla Super.cz tisková mluvčí divadla pod Palmovkou Barbara Tůmová.

Jitka Čvančarová se objevila na představování panenek, které známé osobnosti vyráběly v rámci charitativního projektu pro UNICEF. Její výtvor byl vyroben ze stříbrných drátků. "Chtěla jsem nějak ideově propojit nadaci Debra, která se věnuje dětem s nemocí motýlích křídel, s akcí UNICEF. Myslím si, že veřejně známí lidé by měli charitu podporovat," upřesnila.

Kromě ní vyráběli panenky do dražby s názvem Adoptuj panenku, která proběhne 18. října v pražském Muzeu hudby, Lucie Bílá, Jiřina Jirásková, Olga Lounová, Heidi Janků, Karel Voříšek nebo Tereza Herz Pokorná, ale také známí výtvarníci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám