Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se na tiskové konferenci k nominacím na divadelní ceny Thálie s Pepou Vojtkem (58) bavili o tom, co si oblékne na slavnostní vyhlášení cen, sliboval, že doma někde najde sako, aby nedělal ostudu. I na přebírání slavíků totiž chodí v kůži. Dalo to práci, ale opravdu ho našel a svoji cenu za skvělé ztvárnění titulní role v muzikálu Mefisto přebíral jako slušňák.

"Sako už jsem na sobě měl na svatbě, na té první, a to bylo bleděmodré. Do toho už bych se fakt nevešel. To jsem měl sedmdesát dva kilo. S tímhle jsem něco fotil, takže bylo doma a vytasil jsem ho," smál se Pepa.

"Ale není rocker jako rocker. Já třeba šel na premiéru muzikálu Ples upírů v saku, ale vyfotili mě, než jsem se stačil převléknout. Přece nebudu mrznout cestou z Hrnčířů v saku. A pak napsali, že jsem hrouda. Tady jsme u Národního divadla chytili blízko parking, tak to bylo v pohodě," dodal. "Přiznávám, že na slavících jsem nervóznější. Ne že bych to tady neprožíval, vážím si toho," doplnil.

My ovšem věděli, že hned z předávání Thálií mířil křtít desku metalové kapely Alkehol. To tam hodlal jít takhle? "Jestli jste si všimli, tak mám neutrální kalhoty a vršek vyměním. V autě mám tričko s lebkami a koženou bundu," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám