Hlavní obsah
Článek

O šestadvacetileté televizní tváři z mexické televize se píše jako o nejkrásnější rosničce na světě. Zda má Yanet Garcia konkurenci co do krásy, necháme na posouzení každého z vás, ovšem v počtu fanoušků na internetu jí může konkurovat málokterá kolegyně. Na Instagramu ji sledují už 4 milióny lidí.

K nynější popularitě se Garcia dopracovala postupně a vlastním úsilím. „Nepocházím z bohaté rodiny, celý život jsem musela pracovat,“ řekla černovláska, která si jako teenagerka vydělávala jako pokladní, recepční, o víkendech pomáhala u tety v obchodě. „Byla to dobrá zkušenost, teď vím, co to znamená pracovat za málo peněz,“ říká. Jejím velkým snem bylo stát se modelkou. Rodičům, zvlášť otci, se sice tento nápad moc nelíbil, ale prosadila si svou a dobře udělala.

Když se později dozvěděla o tom, že televize v Monterrey hledá moderátorku a modelku do pořadu, zkusila své štěstí, přijali ji a otevřely se jí dveře i do mediálního světa. Pak ale přišlo nepříjemné období související s rozvodem rodičů. Ona, její sestra a maminka se musely přestěhovat k prarodičům, aby měly kde bydlet, a tato životní zkušenost ji hodně ovlivnila. „Nesmíme se spoléhat na muže, když se vdáme, měly bychom pracovat a mít to své, protože člověk nikdy neví, co se stane,“ míní Yanet.

Po zlém období se rozhodla postavit na vlastní nohy a začala podnikat. Sama vedla modelingové kurzy a dařilo se jí. Když tedy přišla nabídka zúčastnit se konkurzu na moderátorku počasí, moc ji nezaujala. Na casting ale nakonec šla a dnes její popularita přesahuje hranice Mexika. Volba na dívku bez velkých moderátorských zkušeností se tak televizi vyplatila.

Reklama

Další články

Načítám