Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Takové haló snad ještě žádná jiná série pořadu Prostřeno nevyvolala! Vše rozpoutal Karel Ondrka, muž, který tvrdí, že spí v rakvi, má permanentní projevy mužské touhy, navíc v bytě chová slepici a chlubí se fotkami obnažených babiček. Vypadá to ale, že do pořadu šel spíš proto, aby vyprovokoval diváky... Hlasujte v anketě na konci článku!

„Můj život není úplně jednoduchý, mám třináct dioptrií, těžkou lupénku, Tourettův syndrom, alergii na peří a oříšky,“ pronesl v medailonku muž, který má za sebou režijní, ale i herecké počiny!

Byl prý na filmové škole spolužákem režiséra Vojty Moravce, partnera herečky Sandry Novákové. „Vždycky byl neuvěřitelný recesista, nemá zábrany,“ řekl nám jeden z dalších bývalých studentů.

Podle něj platí spíš to, že se Karel rozhodl rozvířit stojaté vody televizní zábavy a postavit na hlavu už tak zvláštní pořad a jeho části, jako je například proslulé šmejdění po bytě hostitele, než že by byl najatý od televize. Z toho Primu právě obviňují někteří diváci.

Důkazem pro ně má být fakt, že produkce nedávno zase angažovala známého blogera z video serveru. Zkrátka snaží se přitáhnout sledovanost, jak to jde.

„Rozhodně není pravda, že by si Prima najímala na pořad Prostřeno! herce. Každý z účastníků je v pořadu sám za sebe,“ řekla nám důrazně tisková mluvčí televize Jana Mrákotová.

Přestože se v televizi Ondrka projevuje dost šíleně, možná, že nakonec pro někoho působí mnohem normálněji a zábavněji, než mnozí „obyčejní“ účastníci Prostřena.

Líbí se vám působení Karla Ondrky v Prostřenu?
Ano, velmi
29,6 %
Docela, aspoň to není nuda
14,6 %
Vůbec, je strašný
55,8 %
Celkem hlasovalo 62839 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám