Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každá žena si alespoň jednou za den zaslouží cítit se jako princezna. Nechat se hýčkat, rozmazlovat a dopřát si trochu luxusu. A právě proto by měla každá žena mít v šatníku alespoň jednu luxusní košilku!

Dopřejte si přepychový pocit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nalijte si sklenku vína, dopřejte si rozmazlující koupel, natřete se krásně vonícím tělovým mlékem a vklouzněte do své oblíbené košilky. A jestli pak večer strávíte sama u dobrého filmu, nebo s partnerem v peřinách, to už je jen na vás. Vyberte si z těch nejkrásnějších modelů na Astratex.cz – najdete tam ten správný typ pro vaši postavu i vkus.

Když se snoubí pohodlí, elegance a sexappeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skvělý střih splývavé košilky Karen podtrhne ženské křivky a zakryje rizikové partie. Zato dekoltu dá vyniknout náramně. Nevyztužené košíčky z dvouvrstvé síťoviny zdobí vyšívané květy. Ty krásně ladí s krajkovou vsadkou, kterou najdete i na zadní straně. Příjemná směs viskózy s elastanem a nastavitelná ramínka zajistí, že se budete v této okouzlující košilce cítit vždy pohodlně. Co jí říkáte?

Máte romantickou náladu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zahalte se do košilky jemné jako pavučinka! Hebká, příjemná na dotek a neuvěřitelně romantická košilka Helen na první pohled zaujme luxusní krajkou, která zdobí dekolt a zdůrazňuje pas. Kratší střih nechá vyniknout hezké nožky a výstřih do V podtrhne krásu vašeho dekoltu. Nechte se hýčkat luxusní vyšívanou krajkou!

Košilka hodná princezny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se cítit opravdu výjimečně? Toužíte se proměnit v křehkou krásku? Pak je pro vás košilka Virginia přímo stvořená. Rukávky z jemné lesklé krajky, pohodlný střih, jemné řasení… to vše dělá z tohoto něžného kousku ideální volbu pro každou ženu, která se chce cítit pohodlně a romanticky. Dopřejte si dávku něžnosti!

Zosobněná elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když se řekne košilka, představíte si dlouhý střih a lesklý satén? Vsaďte na elegantní model Paris! Tmavě modrý odstín působí tajemně a elegantně a kombinace lesklého materiálu s jemnou krajkou je zkrátka neodolatelná! Splývavý střih zalichotí každé postavě a originálně řešený dekolt zdůrazní ženské přednosti. Dopřejte si dávku elegance!

Je libo něco ostřejšího?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte košilku, ze které se partnerovi zrychlí tep? Kombinace průhledného elastického tylu, krajky a lesklého saténu je zárukou divoké noci. Tento dráždivý komplet tvoří tanga a sexy košilka, kterou v zadní části zdobí rafinované šněrování. Vybrat si můžete hned ze tří barev – bude to něžná bílá, provokativní červená, nebo tajemná černá?

Další články

Načítám