Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Honza Bendig (30), který už byl dříve napadený holohlavci, si opět koleduje! V jednom z předchozích klipů je uvázal na vodítko a klečeli mu u nohou jako otroci, tentokrát dokonce drsného skinheada posadil k romské dívce a natočil klip o jejich milostném vzplanutí s nešťastným koncem. Podívejte se na video, v němž dojde i na pikantnější záběry!

Honza má za sebou velký úspěch s předchozím klipem Bloudím s Markétou Konvičkovou, který už nasbíral 3,2 miliónu zhlédnutí. Nyní ale přemýšlel o něčem mnohem temnějším.

„Většina zpěváků u nás točí jen klipy o lásce a o tom, jak je na světě krásně. Vlastně nejsem výjimkou. Ale tímto klipem jsem chtěl veřejnost upozornit na to, že jen krásně tu není. Určitá část obyvatel u nás žije v neustálém strachu o svůj vlastní život, i když se ho snaží žít spořádaně,“ řekl nám Honza ke klipu, který, jak doufá, některým lidem otevře oči.

Ty, kterým ne, možná potěší alespoň scéna s dívkou v hlavní roli ve sprše nebo záběry na milostný akt mezi oběma hrdiny.

Bendig sám zažil hned dvojí diskriminaci: ať už kvůli romskému původu, na který je hrdý a také je mezi Romy velmi oblíbený, nebo kvůli lásce k mužům. Proto ví, o čem mluví.

„Je to vlastně variace příběhu Romea a Julie, jen tady se zamiluje Romka do skinheada. A příběh končí podobně smutně, jako ten původní u Shakespeara. Jinak při natáčení v tunelu pod pražským Vítkovem jsme měli menší problémy s policií, lidé si mysleli, že jsme to tam zapálili, i když šlo jen o dýmovnice. Vše se ale vysvětlilo,“ dodává Bendig, který na videu spolupracoval nejen se snoubencem Lukáše Rejmonem, ale i s Marcusem Tranem.

Související témata:
Skinhead

Reklama

Další články

Načítám