Hlavní obsah
Článek

Další týden v primácké kuchařské show Prostřeno! strávíme v jižních Čechách. Soutěží čtyři ženy a jeden muž. A právě ten, padesátiletý hudebník a grafik Petr, hostí konkurentky hned v pondělí. Ukáže jim akty, které fotil a ještě jim dělá nemístné návrhy. A vede vychloubačné řeči o počtu svých erotických zkušeností z posledních dní. Podívejte se na překvapivé video.

Jestliže minulý týden dominoval soutěži anorektický gay a těžkotonážní Marie, tento týden to bude bezesporu Petr. Tento renesanční člověk má rád oplzlé narážky a v průběhu soutěže se tak dostane s kolegyněmi do konfliktu. A jak je vidět i ve videu, nestyděl se ukázat i nahý.

S jídlem ovšem Petr z obce Třebkov opravdu překvapil. Připravil dvě hlavní jídla, krkovičku a kuře, coby zákusek klasický jihočeský švestkový koláč a jako předkrm sýrové rohlíčky. Jenže už nyní se ukazuje, komu jde o výhru čtyřiceti tisíc nejvíc. Krásná Eva začíná hned první den intrikovat a nenechá na Petrově chování i kuchařském umění nit suchou. A také mu dá na konci dne nejnižší známku.

Více se dozvíte dnes od osmnácti hodin, kdy Prima nový díl Prostřeno! odvysílá. Předešlé díly si můžete přehrát na Stream.cz.

Související témata:
Pondělí
Jižní Čechy

Reklama

Další články

Načítám