Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V 7. měsíci spolu s dalšími hvězdami nového seriálu Modrý kód Eva Burešová zahajovala sérii charitativních terénních běhů. Sama toho už ale moc nenasportuje. "Ještě nedávno jsem tančila v muzikálech. Teď je jediný běh, který provozuji, ten, když mě malý kope do močového měchýře a já si hodně rychle potřebuju odskočit," smála se Eva.

Na nabídku cvičení pro těhotné se zatím jenom dívala. "Koukala jsem se na jógu, to bych chtěla zkusit, ale nejsem schopná to vůbec zařídit, abych se někam objednala. Pak jsem se dívala ještě na nějaké cviky, které jsou vyloženě podle měsíců. Pořád mám ale pocit, že mám dost času, i když už porod pomalu klepe na dveře," svěřila nám.

Podobné to má i s předporodním kurzy. "Říkala jsme si, že bychom tam aspoň jednou mohli s partnerem zajít pro nějaký vnitřní klid. Ale pořád se na to nějak nepřipravuju. Myslím, že porod je pro ženy přirozená věc a zvládnu to jako všechny přede mnou," míní.

"Bavily jsme se s mojí sestrou, že u porodu bude se mnou, protože partner má zrovna v dobu, kdy mám termín, turné, takže bude možná na druhém konci republiky. Já bych chtěla, aby tam byli všichni, i máma, táta, celá rodina, kamarádi, aby to bylo jako nějaký koncert v hale nebo mejdan na zahradě u bazénu. Ale asi si to představuju jako Hurvínek válku," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám