Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Sandra Parmová je těhotná. Pět měsíců se jí dařilo tajit, že čeká miminko. „Moc jsme si to přáli, už od začátku jsme se o tom bavili. Je pravda, že za námi chtělo docela rychle. A je pravda, že Pavel je Pospíšil, takže ono to tak sedí i s tím jménem,“ řekla TopStaru Sandra.

„Hlavně, když od začátku víš, že je to ta pravá, to se pak všechno líp plánuje,“ doplnil svoji lásku její budoucí manžel Pavel. Se Sandrou se zasnoubili letos na začátku roku v Thajsku, svatba je plánována na letošní léto.

Zatím se moderátorka Odpoledních zpráv na Primě cítí skvěle. „I díky tomu, že je mi dobře, bych ráda pracovala, co nejdéle to půjde. A i do budoucna věřím, že moje práce půjde s mateřstvím skloubit,“ doufá Parmová, která se cítí výborně.

„Nevím, jestli to vůbec jde, mít ukázkové těhotenství, ale pokud ano, tak ho asi mám, protože kdyby mi paní doktorka vždycky nedala nějaký ultrazvukový obrázek, ani pomalu nevím, že jsem těhotná. Fakt mi vůbec nebylo špatně, nemám žádné chutě, nic, super to je,“ pochvaluje si.

Jestli se narodí holčička, nebo chlapeček, to si chtějí nechat pro sebe. Zatím ještě nenakupují ani výbavičku a Sandra nečte ani žádné knížky pro těhotné.

„Kdysi jsem si myslela, že si budu všechno číst a budu si kupovat milión knížek, ale teď je to tak, že nečtu vůbec nic. Jen mi sem tam něco řeknou kamarádky a to mi teď stačí. A vlastně se tím teď ani nechci stresovat, protože si myslím, že to v tomhle období je to nejdůležitější," dodala Parmová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám