Hlavní obsah
Článek

Jednou z nejpoctivějších návštěvnic edice pro podzim a zimu Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku byla jistě Kaira Hrachovcová (49). Stihla vidět téměř všechny módní bloky.

Hvězda seriálu Přístav si nenechala ujít ani benefiční večer, pořádaný ve spolupráci s magazínem Proč ne?!, který měl za cíl podpořit Nadaci Terezy Maxové dětem. Pro tento večer herečka zvolila sexy rudé šaty Salvatore Ferragamo s výstřihem ve tvaru klíčové dírky a boty Jimmy Choo. Vzhledem k absenci rukávů vykukovalo Kaiřino zdobné tetování na levé paži.

„MBPFW je celkově výjimečná záležitost, velká módní událost, umožňující dobrý start nejen úplným začátečníkům na poli módy,” s nadšením uvedla Kaira, která letos hodnotila mladé návrháře v soutěži Van Graaf Junior talent 2017. „Bylo mi umožněno být u hodnocení mladých talentovaných návrhářů ještě před samotnou přehlídkou před diváky, nahlédla jsem do zákulisí. Prohlédla si jednotlivé modely zblízka,” uvedla sympatická blondýnka, která se těšila z toho, že ve zmíněném klání zvítězil její favorit. „Nemohl to být nikdo jiný než Zoltán Tóth. To mě velmi potěšilo,” říká Kaira Hrachovcová.

Reklama

Další články

Načítám