Hlavní obsah
Článek

Návštěva u ajťáka Karla už předem vzbuzovala obavy kvůli jeho nekontrolovatelnému chování. Hosté pořadu Prostřeno se sice dočkali čistého a udržovaného bytu, v něm na ně ale čekalo nejedno nemilé překvapení.

Čtvrteční hostiny se nezúčastnila těhotná Playmate Linda, která za sebe ze zdravotních důvodů poslala manžela. Viktora pro jistotu vyzbrojila rouškou, gumovými rukavicemi a dezinfekcí, aby domů nepřinesl nějaké bacily. Karel měl doma navzdory obavám uklizeno, hosté se u něj ovšem příjemně rozhodně necítili.

V ložnici totiž bylo hned několik důvodů ke znepokojení. Karel spí v rakvi, vedle které má v ohrádce ubytovanou slepici. Zbytek vybavení jeho pokoje tvoří kromě dětských motivů i urny s ostatky předků a fotografie obnažených babiček, jež neměl před hosty potřebu skrýt. A to ještě neměli možnost navštívit jeho sadomasochistický koutek ve sklepě.

„Když jsme otevřeli ty dveře, tak nám všem ztuhly rysy. Tohle neočekával nikdo ani v žádném snu,“ popsala svou zkušenost důchodkyně Jana, která je k hostiteli na rozdíl od Pavla, který zůstal uvězněn v rakvi, a náhradníka Viktora velmi tolerantní.

„Můj život není jednoduchý, mám třináct dioptrií, těžkou lupenku, Tourettův syndrom, alergii na peří a oříšky, a v tuto chvíli ještě permanentní erekci,“ vylíčí Karel v úvodu pořadu své strasti a přidá upřímnou zpověď: „Mám rád starší ženy. Navazuji s nimi intimní vztahy, ať už vážné, či méně vážné. Mám rád lehké sado maso z pozice dominantního jedince. Jsem si dost vědom toho, že se dost vymykám zajetým normám, a nemám potřebu snažit se zapadnout do škatulek, které pro mě nejsou dělané.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám