Hlavní obsah
Článek

Hovořili jsme se stylistou České Miss a dozvěděli se opravdu zajímavé věci! Lidé kolem Martina Ditmara a Evy Čerešňákové se prý nedávno snažili znovu přemluvit televizi Prima, aby přece jen pustila přímý přenos finále na obrazovky. A doteď živí naději, že jim vyhoví. Jenže z pražské Palmovky, kde stanice sídlí, zní jasné a opakované ne. Přečtěte si také otevřené vyjádření spolupracovníka soutěže Filipa Vaňka o finalistkách!

Že se Prima rozhodla letos Českou Miss ve svém programu ignorovat, jsme už psali. Jenže podle vyjádření Filipa Vaňka, módního stylisty, který patří do týmu, jenž se snaží Ditmarovi s Čerešňákovou pomoci z průšvihu, je všechno jinak.

Tvrdí, že informace mohly být bůhvíodkud a že je otázka, zda se vůbec televize odmítavě skutečně vyjádřila, a pokud ano, zda má tisková mluvčí aktuální informace. „Prima rozhodně není zabitá. Než jsme do projektu se Simonou Krainovou a Karlem Vágnerem vstoupili, sešli jsme se s programovým ředitelem Primy. Samozřejmě bychom totiž nešli do projektu, který je úplně odepsaný. A Prima dál s pořadateli jedná. Vezme to, když to bude reality show s emocemi,“ řekl Super.cz Vaněk.

Jenže je otázkou, zda to nejsou jen plané naděje, protože televize údajně probíhající jednání striktně odmítá.

„Tyto informace se rozhodně nezakládají na pravdě. Televize Prima si nadále trvá na tom, že po zvážení všech okolností jsme se rozhodli do letošního ročníku České Miss nevstupovat,“ uvedla mluvčí stanice Jana Mrákotová.

To by bylo pro podobnou soutěž vražedné, už kvůli odlivu partnerů a sponzorů.

O Filipu Vaňkovi se v poslední době hovořilo hodně v souvislosti s tím, že měl mít drsnější proslov k finalistkám na soustředění.

„Holky jsou pěkné, ale aby skutečně v modelingu uspěly, musejí na sobě ještě hodně zapracovat. Více cvičit a zbavit se celulitidy, nebo v některých případech i několik kilo zhubnout. Prospěje jim to,“ uvedl prý Filip. Nyní takové vyjádření absolutně popírá, prý mu je kdosi se zlým úmyslem vložil do úst.

„Nikdy jsem to neřekl. Ale ve svém podstatě je to pravda a podepisuju se pod to. Někdo se to nyní snaží překroutit směrem k anorexii. K tomu bych řekl jen toto: je logické, že pokud se někdo fotí, k snídani si nemůže dát vajíčka s párkem. A i taková děvčata tam byla. To si mohou dovolit jen ty české hostesky, a ne dívky, které chtějí být opravdovými modelkami. Některé slečny jsou tam brak, ale jsou mezi nimi i opravdu nadějné holky s šancí ve skutečném modelingu uspět,“ dodal otevřeně stylista, který si myslí, že Ditmar s partnerkou mají dobrý nápad a někdo je musí podpořit, když do nich ostatní prý jen kopou.

Reklama

Další články

Načítám