Hlavní obsah
Článek

Hvězda úspěšného televizního sitkomu má zkušenosti s anorexií i návykovými látkami, k nimž měla během své kariéry neomezený přístup. Katey Sagal (63) nyní ve své autobiografii Grace Notes: My Recollections přiznala svá tajemství.

Kultovní seriál Ženatý se závazky se dočkal jedenácti sezón a z Katey udělal hvězdu první velikosti, která má svůj otisk i na hollywoodském chodníku slávy. Než se ovšem dočkala uznání, prošla si anorexií i závislostí na lécích, od nichž to byl jen krůček ke kokainu. Katey měla přístup k práškům, navozujícím lepší psychický stav, už od dětství kvůli své matce, která na nich byla závislá.

Herečka ve své autobiografické knize přiznává, že byla na alkoholu a drogách závislá patnáct let. Dále zmiňuje svůj vztah s Genem Simmonsem z kapely Kiss, který ji sbalil v baru jako servírku. Přestože s ním chtěla vstoupit do manželství, rocker jí svatbu nikdy nedopřál.

Bolestivým tématem pro Katey byla i její váha. Jako teenagerka měla sklony k tloustnutí a propadla anorexii. V šestnácti letech vážila 86 kil a začala drasticky hubnout. Váhu jí tehdy měly pomoci snížit i léky, na nichž se stala závislou.

Reklama

Další články

Načítám