Hlavní obsah
Článek

Dagmar Pecková na sobě tvrdě dře. A neprocvičuje jenom své hlasivky. Operní diva začala pravidelně cvičit a už jsou vidět výsledky. Za krátkou dobu již stihla zhubnout osm kilo!

Své hlasivky cvičí od dětství každý den. I díky své píli a tvrdé práci se z ní stala jedna z nejúspěšnějších umělkyň, která Česko reprezentuje v zahraničí. Zpívala v newyorské Carnegie Hall, Londýně, Tokiu, Montrealu, Moskvě a již v dubnu se svým fanouškům v pražské Lucerně v sedmnácti exkluzivních představeních ukáže v roli Mackieho Messera v kabaretní revue Wanted. Nyní ale zapojila i jiné svaly než jenom své hlasivky.

A i když Pecková nezačíná s posilováním poprvé, tentokrát má pro mučení svého těla opodstatnění. "Tentokrát cvičím hlavně kvůli kondici na svých sedmnácti dubnových představeních Wanted v Lucerně, která mě čekají," svěřila se Pecková, která své hlasivky stále cvičí každý den, tělo ale obden.

"Preferuji jednoduché cviky, které mají nejširší svalový záběr a dají se cvičit všude i mimo fitness studio," říká zpěvačka, která již zhubla osm kilo a ví, že to není jenom o cvičení.

"Velmi důležité je i správné stravování. Až tyto dvě kombinace vedou ke kýženému výsledku," vysvětlila operní diva, kterou k lepším výsledkům v posilovně vede velká motivace. A jde čistě o ženskou záležitost. "Není nad to, když mi v obchodě najednou padnou o dvě velikosti menší šaty," ukončila Pecková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám