Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V těchto dnes zažívá Tereza Voříšková (34) takové inkognito období. Kvůli radikální změně barvy vlasů ji totiž málokdo poznává. Svou premiéru s platinovou hřívou prožila populární herečka na udílení jedenáctého ročníku Cen Czech Grand Design.

Pokud jste si mysleli, že radikální změna image je následkem nějaké životní změny, jak to většinou u žen bývá, tak jste na omylu. Může za to práce. Kvůli očekávanému filmu Jana Svěráka Po strništi bos herečka nejdříve zkrátila své dlouhé vlasy a kvůli seriálu Petra Zelenky Dabing Street zase změnila odstín.

„Myslíte, že bych se takhle zřídila dobrovolně?” smála se Tereza, když jsme se jí ptali na příčinu této výrazné změny. „Mám tyhle vlasy asi týden a jsem z toho nadšená,” uvedla herečka a jedním dechem vše dovysvětlila: „Poté, co mě Jan Svěrák zbavil mé hřívy, protože hraju třicetiletou maminku šestiletého dítěte, tak jsem vplula do nové role, která je oproti té předešlé mnohem odlehčenější. A taky se tak cítím v reálu,” dodala Voříšková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám