Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) se nedávno pochlubila o sedmnáct let mladším přítelem Radkem Filipim.

Do dvoumetrového svalovce je sběratelka slavíků zamilovaná až po uši a odmítá všechny útoky, které se na něj ihned po zveřejnění jejich vztahu snesly.

Lucie je srozuměna se záhadnou Radkovou změnou příjmení (původně se jmenoval Fajerčák) i jeho bývalou přítelkyní, kterou měl prý loni dokonce požádat o ruku.

„Jednu věc na něm právě teď obdivuji nejvíc: s jakou noblesou a lehkosti zvládá hlouposti, které se o něm píšou,“ pochvalovala si nedávno zpěvačka.

Naposledy se pak na sociální síti pochlubila svalnatou fotkou svého kolouška, který vystavil na odiv namakané a potetované ruce a demonstroval svou výšku, jež mu kolikrát brání chodit do dveří se vztyčenou hlavou.

„Přestože média mého partnera rozebrala na součástky, on stále neztrácí hlavu,“ okomentovala snímek "bezhlavého" partnera Bílá.

Jeden z jejích fanoušků nezapomněl zpěvačku upozornit na to, že by měl Radek víc zapracovat na lýtkách. Nohy má oproti bicepsům přeci jen jako hůlky, ale to zpěvačce vůbec nevadí, protože je do svého mladšího fešáka zamilovaná jako rozpustilá puberťačka, což jí samozřejmě moc přejeme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám