Hlavní obsah
Článek

Aktuální pražské Prostřeno patří k tomu nejbizarnějšímu z celé historie kulinářského pořadu. V české metropoli se sešla sestava, pro niž nebylo společné natáčení moc příjemným zážitkem.

V úterý Amos podával polévku ze zeleniny, již našel u popelnic, středeční menu také nebude žádným gurmánským zážitkem. Pavel se totiž s vařením moc zdržovat nechtěl a zvolil polotovary - polévku z kelímku, guláš z konzervy s kupovaným knedlíkem a palačinky z prášku. Příprava večeře mu moc času nezabrala, ale stačil do sebe v kuchyni obrátit celou lahev alkoholu.

U Pavla, který vaření pořádně odflákl, nepanovala přátelská atmosféra. S Karlem, trpícím Tourettovým syndromem, si od počátku nepadli do oka. Hostitel jej vyčlenil z kolektivu jinou židlí i nádobím, čímž ajťáka vyprovokoval k nekontrolovatelnému chrlení vulgárních výrazů, což je příznakem jeho nemoci.

Karel dnes skončí s kapucí politou gulášem z konzervy a Pavel jej ještě vyhodí od stolu, protože kazí atmosféru u večeře. Z této sestavy kamarádi určitě nebudou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám