Hlavní obsah
Článek

Ač jejich vztahu málokdo dával šanci, někdejší účastnice soutěže krásy Veronika Kopřivová (33) a národem milovaný hokejista Jaromír Jágr (52) už více než rok a půl tvoří zamilovaný pár.

Půvabná Veronika dnes slaví šestadvacáté narozeniny, a tak se od Jaromíra na Floridě určitě dočká nějakého pěkného dárečku. Blonďatá rodačka z Teplic dbá na to, aby se měl český hokejový klenot jako v bavlnce. Vaří mu zdravá jídla a vytváří mu perfektní zázemí. Ve volném čase pak prostřednictvím sociálních sítí prodává oblečení a vystavuje sexy tělíčko na pláži.

Veronika to v českých luzích a hájích od začátku neměla jednoduché. Dokud byla jen vítězkou soutěže krásy Miss Sever 2011 a finalistkou České Miss 2012, nikdo tuto vyučenou kadeřnici neznal. Jakmile ji ale sbalila česká hokejová legenda, hned vyplula na povrch její nepříliš lichotivá minulost. Jeden čas si kvůli finanční tísni vydělávala v německém klubu jako tanečnice u tyče.

Jágrovi o své minulosti řekla a světe, div se, zamilovaný hokejista ji pochopil a byl své lásce oporou i v době, kdy byl její způsob výdělku hojně propírán v médiích. Dokonce si z tance u tyče neváhal udělat veřejně legraci a natočil video, jak se kroutí u hokejky.

Národu tak dal jasně najevo, že si může chodit, s kým chce, navzdory negativním reakcím okolí. Na to, jak to Veronice sekne v prádle a plavkách, se podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám