Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Zuzana Stráská patří mezi naše nejštíhlejší krásky. Prozradila, čemu vděčí za dokonalou postavu a hladovky a dřina ve fitku to překvapivě nejsou. "Je to geny, a také jsem našla balanc, co se týče sportu a stravy. Nejsem typ, který by trávil dny ve fitku, našla jsem si jógu, protahování svalů. Přišla jsem na to, že mi to víc zeštíhlí postavu. Neběhám tolik jako dřív, nedřu," řekla Super.cz Zuzana.

A ani ve stravě si prý tolik neodříká. "Mám pocit, že moje kamarádky se drží víc než já. A nejsou modelky," dodala Zuzana na pražském fashion weeku, kam dorazila krásně opálená. Vrátila se z Mexika, kde fotila pro módní magazín.

"Těším se na výsledek, vyjde to teď v dubnu, bylo to super," dodala Stráská, kterou nyní čekají castingy Elite Model Look. Stejně jako loni je ambasadorkou soutěže. "V sobotu nám začínají castingy, rozjíždíme velkou jízdu a hledáme nové tváře. Jana Tvrdíková loni vyhrála, tak se těším, že zase najdeme novou eliťačku," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám