Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rčení, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrne, se opět potvrdilo. Producent Plesu upírů František Janeček (79) tak dlouho přecházel různé chřipky a virózy, až zkolaboval a skončil v pražské nemocnici Ikem, kde ho museli dát dohromady pomocí kapaček.

"V zimě jsem byl pořád nějak nemocný, navíc kolem mě pořád někdo chrchlá a přenáší to dál," postěžoval si Super.cz Janeček, který už se díky péči lékařů cítí mnohem lépe. A nebyl by to on, aby po pondělním kolapsu zase nestrávil celý den v kanceláři prací.

"Ale snažím se aspoň víc spát, tělo potřebuje odpočinek místo neustálého stresu, to samozřejmě vím. Ale nějak si to nedokážu odpustit," dodal Janeček, jemuž dělá největší radost vedle jeho posledního producentského počinu, muzikálu Ples upírů, hlavně malá dcera Emilka, která měla minulý týden svoji první muzikálovou premiéru ve Ferdovi Mravencovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám