Hlavní obsah
Článek

Luther Raphael Simon, představitel postavy Apolla Creeda v muzikálu Rocky, sice přiznal, že si v Česku našel lásku, která je o devět let starší než on, chtěl ji však tajit minimálně do doby inaugurace přespříštího amerického prezidenta. Jenže to už je pasé. Mrkněte, s kým v Česku randí!

„Jaké jsou české ženy? Už jsem se zamiloval do české dívky. Potkal jsem ji před pár měsíci. Je to úchvatná osobnost. Myslím si, že Češi jsou vůbec úžasní lidé. Je součástí muzikálu. Nabídku na práci tady jsem dostal v Německu, kde jsem hrál Apolla Creeda v němčině. Tam jsem ji potkal, protože se přišla na Rockyho podívat. A když jsem dorazil sem, dali jsme se dohromady,“ svěřil se nám v nedávném rozhovoru sympaťák Luther.

Jenže jméno si chtěl nechat pro sebe. Při premiéře muzikálu počátkem března se však k sobě dvojice vinula, takže tajností už není třeba.

Jeho milovanou se stala tanečnice a choreografka Ivana Hannichová, která mu učarovala tak, že jí podlehl i přes varování kamarádů, že Češky si podmaní bez rozdílu úplně každého.

Do devátého dubna, kdy se muzikál před rozšířenou letní přestávkou ukáže naposledy (pak až v listopadu), bude s Ivanou trávit každou volnou chvilku. A pak se uvidí.

Luther je zvyklý cestovat za prací po světě (Rockyho si už zahrál na Broadwayi i v Německu), a tak kdo ví, kam se časem zase mihne, a zda ho bude Hannichová následovat. Tak snad jim ta americko-česká láska ještě dlouho vydrží!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám