Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká Herečka Demi Moore (48) vedle svého o patnáct let mladšího manžela Ashtona Kutchera jen kvete. Přestože jí k mladistvému vzhledu dopomáhají i šikovní plastičtí chirurgové, Demi si v téměř padesáti letech může s přehledem dovolit chodit bez make-upu. Naposledy tak byla spatřena v pátek ve svém autě v Beverly Hills.

Hvězda filmů Duch, Striptýz či G. I. Jane je na svůj vzhled také patřičně pyšná, nejvíce pak hlavně na pevné štíhlé tělo. To s oblibou posílá na internet, když se sama vyfotí v koupelně. Někdy přitom má jen sexy bikiny tygřího vzoru a občas ani ty ne.

Odvážná Demi tak sekunduje svému Ashtonovi, jehož manželkou je od roku 2005. Kutcher se totiž nedávno svlékl zcela do naha, aby propagoval dlouho očekávanou novou řadu seriálu Dva a půl chlapa, v níž bude mít po vyhozeném Charlie Sheenovi nově hlavní roli. Kutcher nakráčel v rouše Adamově do televizního studia k moderátorce Ellen DeGeneres. Seriál Dva a půl chlapa se v USA začne vysílat právě dnes, 19.září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám