Hlavní obsah
Článek

Prostřeno z české metropole je mimořádně vypečené. Po těhotné Playmate Lindě přišel na řadu svérázný student Amos (19), jehož polévku by ocenili snad jen bezdomovci.

Milovník matematiky a žonglování holduje alternativnímu životnímu stylu a odmítá utrácet za věci, jež lez pořídit bezplatně. Zeleninu na polévku tak nesehnal na vlastní zahrádce ani v supermarketu, ale u popelnic, kde jsou neprodejné kusy nabídnuty k dalšímu užití. Amose k tomu nevedla tíživá finanční situace, ale přesvědčení, že tzv. dumpster divingem udělá svět o trochu lepším místem.

„Ta polévka je udělaná ze zeleniny, kterou jsem našel nebo vytáhl z kontejneru u supermarketu,“ upozorní hosty Amos a těhulce, která se dříve odhalovala v pánských magazínech, se udělá nevolno. Suroviny, jež se válejí u popelnice, podle ní mohou jíst jen bezdomovci.

Exkurzí do dumpster divingu bizarní rozměr pražského Prostřena nekončí. Ve středu bude vařit Pavel, který nedá ani ránu bez alkoholu. A ve čtvrtek přijde na řadu velmi specifický ajťák Karel, který spí v rakvi a ve vaně chová rybičky. Ve videu najdete ukázku z dnešního dílu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám