Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už jste pořádně přivítali jaro? Ne? Tak to je potřeba napravit. Za chviličku se budeme kochat rozkvetlými stromy, budeme se vyhřívat na sluníčku a užívat si nejkrásnější období v roce. A tak si jaro rozhodně zaslouží pořádné přivítání. A jak ho přivítat lépe než v krásném spodním prádle?

Konečně spodní prádlo, které sedí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U spodního prádla nás jako první zajímá hezký vzhled. Ale to neznamená, že nemůže být stejně tak pohodlné! Na Astratex.cz najdete spodní prádlo podle nejnovějších trendů, a navíc ve všech střizích a velikostech. Takže vám vždy dokonale padne. Podívejte se, jaké jarní kousky jsme pro vás vybrali.

Zosobněná jarní nálada

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krémová krajka a něžné kvítky v pastelových odstínech jsou tou pravou jarní kombinací. Double Push-Upka Adriene vás uchvátí nejen něžným vzhledem, ale navíc se postará o váš neodolatelně plný dekolt. Opticky zvětšující střih a dvojité Push-Up vycpávky přidají na objemu a zajistí krásný tvar vašeho dekoltu. K této hladké podprsence pořídíte stejně okouzlující brazilské kalhotky s bohatě vyšívanou krajkou!

Jarní dávka sex-appealu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se na jaře cítit pořádně sexy? Vsaďte na kombinaci černé krajky a květů. Polovyztuženou podprsenku Carina zdobí jarní květinový potisk a černá krajka podložená bílou síťovinou. Společně tak tvoří neopakovatelnou kombinaci, která vám dodá pořádnou dávku sex-appealu. Navíc vám díky speciálnímu střihu košíčků dokonale vymodeluje dekolt a zajistí, že se budete celý den cítit jako v bavlnce.

Mátová pro svěží jarní náladu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mátový odstín je pro jaro přímo stvořený! Sametově hebký květinový vzor a svěží odstín rozzáří každý den. Všité gelové vycpávky se postarají o to, aby váš dekolt vypadal stejně úchvatně, jako se vy budete cítit. Vyměňte nudné bílé prádlo za Push-Upku Mint a užijte si první jarní dny!

Růžová bardotka pro hravou náladu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hravá růžová. Sexy vzhled. Hluboký výstřih. To jsou zbraně, díky kterým vždy získáte to, po čem toužíte. Nevyztužená podprsenka Spring ve střihu half bardot zdůrazní krásu vašeho dekoltu a díky veselé růžové barvě vás nabije pozitivní energií. Oblékněte top s hlubokým výstřihem a užívejte si ten pocit neodolatelnosti!

Další články

Načítám