Hlavní obsah
Článek

Na každý přehlídkový blok a doprovodné společenské akce pořádané v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku volila Ina Tina tradičně úplně jiný outfit. „Mám naštěstí skvělé velké kufry a velké auto, které jsem si pořídila, takže já to mám zařízený,” smála se módní blogerka.

Outfit, který zvolila na prezentaci kolekcí Lukáše Macháčka a Michaela Kováčika, byl ale zrovna velmi skladný a prostorově nenáročný. „Tohle jsou kalhoty od paní Rochové a tričko, které jsem si nechala vytvořit, takže nenáročné,” usmívala se Ina.

Jednoduchý styl módní expertka vyvážila výrazným vlasovým stylingem a luxusními šperky Roberto Coin. „Na špercích se nevyplácí šetřit. Baví mě, když k minimalistické módě zvolím výrazné šperky, které pak můžou vyniknout,” říká Ina.

Ikonické náramky a prsteny v různých barvách zlata v hodnotě půl miliónu kupodivu nehlídala ochranka ani jejich převoz neměla Ina nijak profesionálně zabezpečený. „Já jsem na tohle hrozná, jsem schopná ten šperk hodit do kabelky, pokud se mi zrovna nehodí. Na bezpečnost je tady naštěstí můj muž, který mě hlídá. Takže mám svého bodyguarda,” smála se Ina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám