Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni vymetala čerstvě zvolená Česká Miss World 2016 takřka všechny přehlídky, pořádané v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku, letos stihla Natálie Kotková (30) jen přehlídkový blok, kde se prezentovaly kolekce Lukáše Macháčka a Michaela Kováčika. Do prostor obchodního centra Kotva dorazila bez doprovodu.

Čím to, že ji její partner, herec a zpěvák kapely Slza Petr Lexa, nikdy na podobné akce nedoprovází? „On má nějakou práci s novou písničkou. Těším se, že už ji vydá. Tento módní svět je takový můj svět,” vysvětluje Natálka a dále uvádí: „Znám tady hodně lidí a ráda je vidím, je to přece jen taková událost, kde se schází závisláci na módě, tak bych lítala pořád někde mimo.”

A jak spolu Petr a Natálie nejraději tráví čas, když se společenským akcím vyhýbají? „On čas nejraději tráví hudbou, což je jeho práce. Spolu trávíme čas jakkoli,” říká stále zamilovaná Natálie Kotková.

Reklama

Další články

Načítám