Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přicházející jaro s sebou nese spoustu nepříjemností. Právě v tomto ročním období se do domů stahují myši, na zahradě se k životu probouzejí krtci a po zimě začíná obtěžovat hmyz. Nechcete-li se v průběhu roku dočkat téměř 40 myších potomků a rozrytého pozemku o rozloze až 2 000 m2, čtěte dále, jak se těchto problémů zbavit.

Máte myš v domě?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Objevil se ve vašem domě nezvaný host v podobě myši, kuny či potkana? Abyste se jej zbavili, nemusíte každý den kupovat jedy a doufat, že je obyvatel vaší půdy sní. Mnohem jednodušší řešení představuje elektronický odháněč myší, kun, krys, lasiček a potkanů. Tento přístroj řady OdH vydává přelaďované, nepravidelně dlouhé ultrazvukové vlny, které jsou přerušovány nepravidelně dlouhými přestávkami. Tyto vlny jsou pro lidi neslyšitelné a vadí pouze živočichům, kterých se chcete zbavit. Účinná plocha je (podle typu přístroje) až do 400 m čtverečních. Je vhodný do obytných i průmyslových prostor a napájet jej může baterie i síť.

Krtčí hromádky na zahradě? Už ne!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte zahradu a už si nepamatujete, jak vypadá hezký trávník bez hromádek od krtka? Řešení je jednoduché. Do zahrady si nainstalujte elektronický odháněč krtků řady OdKH2. Tento vodotěsný přístroj zaručeně odežene krtky z vaší milované zahrady. Odháněč je napájen bateriemi, které vydrží celou sezónu, po kterou bude vaše zahrada chráněná před zmíněnými nezvanými hosty. Účinná plocha je okolo 400 m čtverečních. Nemusíte se obávat, že by si krtci na zvuk vydávaný odháněčem zvykli. Zvuk se náhodně mění, čímž je pro krtky minimálně návykový. Dvojité víčko zároveň zabraňuje jeho šíření jinam než do země.

Kuna mi zničila auto!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Kuna se mi schovala do auta, rozkousala zateplení a překousala kabely!“ Je vám ten příběh povědomý – a už ho nikdy nechcete zažít? Pak vám nabízíme zařízení, které vaše auto ochrání. Jedná se o odháněč kun do vozidel řady OdHa. Je to lehké, malé zařízení, které jednoduše namontujete do motoru svého vozidla, aniž by byl nutný zásah specializovaného servisu. Tento odháněč nijak nevadí lidem, okolnímu prostředí a zvířatům – vyjma kun, samozřejmě. Napájí se přímo z autobaterie vozidla, ale jeho spotřeba je zcela minimální a při jízdě se zařízení automaticky vypíná.

Ucpaný průtok vody, bílý povlak na varné konvici, tvorba vodního kamene?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nabízíme řešení, jak zamezit usazování vodního kamene, aniž byste museli měnit potrubí ve svém domě. Instalujte si odstraňovač vodního kamene řady OVK. Přístroj funguje na principu proměnného elektromagnetického pole, které změní krystalickou strukturu vody a zamezí usazování vodního kamene. Chemické složení vody zůstává nezměněno. Pro jeho instalaci není nutno potrubí rozpojovat. Okolo potrubí se pouze omotá dodaný kabel, čímž se vytvoří cívka a zařízení se připojí do zásuvky. Pokud budete požadovat úplné odstranění vápenných solí z vody, pak je nutno doplnit toto zařízení mechanický filtrem řady FC300 vloženým již přímo do potrubí.

Braňte se dotěrnému hmyzu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Blíží se léto a s ním otravný hmyz – komáři, mouchy, vosy. Znepříjemňují pobyt jak v bytě, tak i na zahradě pod altánkem. Kdo by stál o nepříjemné pupínky od komárů nebo nepříjemný pískot komára? Účinné řešení představuje elektronický lapač hmyzu řady Atrium. Vestavěné zářivkové trubice lákají svým světlem hmyz. Jakmile ten dolétne k jejich světlu, je usmrcen vysokým napětím na kovové mřížce přístroje. Tento lapač hmyzu je vhodný nejen do obytných prostor, ale i do restaurací, kantýn, skladů apod. Lze jej položit na polici nebo i zavěsit. Je v nerezovém provedení a napájí se ze sítě. Můžete si k němu pořídit i netříštivé zářivky.

Další články

Načítám