Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco ještě před pár lety bylo blogování jen koníčkem, dnes se jedná o regulérní džob, který vynáší mnohdy horentní sumy. Na oblibu blogů totiž rychle zareagovali marketingoví specialisté a stránky jednotlivých blogerů a blogerek se staly nejen místem, kde se dá počíst o módě, kosmetice, cestování, jídle, zdravém životním stylu a dalších tématech, ale i reklamním prostorem.

Blogerek je dnes jako máku a jedním zrnkem je i Američanka pocházející z Los Angeles a aktuálně žijící na Miami Jasmine Tosh. Ta se věnuje módě i cestování, které je hlavní náplní jejího času i blogu. Podle informací na jejích stránkách má vedle cestování ráda fotografování, psaní, zvířata, nakupování a poznávání nových kultur a je ráda, že díky své práci může fanoušky, jichž má na Instagramu 444 tisíc, vzít na různá místa naší planety. Nejraději a nejčastěji je to někam k moři či oceánu na pláž.

Nebyla by to správná fashion blogerka, kdyby neměla nějakou tu vlastní řadu. V případě šestadvacetileté Tosh se jedná - jak jinak - o kolekci plavek, kterou uvede na trh v létě.

Reklama

Další články

Načítám