Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Představte si, že se chystáte na tak zásadní proměnu obličeje, jakou je plastická operace nosu. Chcete se zbavit svého komplexu, získat hezčí nos, který hlavně nesmí vypadat jako váš původní. Nebo třeba toužíte po hezčím tvaru prsou. Nakolik ale představy o vašem novém vzhledu odpovídají tomu, co na sále vytvoří plastický chirurg? Díky 3D systému Vectra to nyní můžete vidět už při první konzultaci s chirurgem a sladit tak svoje a jeho představy zcela konkrétně.

Jak budu po plastice vypadat?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

3D simulátor Vectra totiž naskenuje váš obličej a vy si pak na monitoru můžete například nos upravovat – narovnat, zbavit hrbolku, zúžit, zkrátka si ho modelujete do ideální podoby. Zároveň při tom pozorujete, jak se mění celkový vzhled vašeho obličeje. Nos totiž nestojí v obličeji sám, vzhled tváře určuje také postavení brady či rtů a další faktory, které je někdy také potřeba upravit, aby byl výsledek souměrný a působil hezky. Podobně je dobré si takto nanečisto při konzultaci vyzkoušet, jak bude váš hrudník vypadat s většími prsy. Je ale s podivem, jak málo chirurgů v Česku ovšem simulátor Vectra používá, v Česku si můžete operaci přesně naplánovat pouze na klinice Asklepion.

Výsledek operace za 5 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

3D simulace přístrojem Vectra je velmi rychlá. Nejprve vás nasnímá kamera z několika úhlů a speciální software realisticky nasimuluje a demonstruje zákroky přímo na vašem těle. Své tělo či obličej si můžete prohlédnout z různých úhlů, přiblížit ho v detailním náhledu. Díky 3D simulaci mohou v Asklepionu klientům názorně ukázat, že například zmenšení nosu je v daném případě nutné kombinovat s úpravou brady, zvětšení prsou s plastikou břicha nebo facelift s úpravou podbradku. Když klient vidí rozdíl mezi výsledkem při použití pouze jednoho, nebo při kombinaci více postupů, může se lépe rozhodnout.

Po liposukci chtějte nejen štíhlejší, ale i pevnější tělo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne každá liposukce to ale dokáže. Na českém trhu existuje vlastně jen jediná liposukce, která kromě toho, že odsaje tuk, tak také vypne a vyhladí kůži nad odsátou oblastí. Je to radiofrekvenční liposukce BodyTite v Asklepionu. Je 2x účinnější než klasická liposukce, méně bolestivá a hojení je po ní také výrazně kratší. Po BodyTite vám nevzniknou žádné hrbolky po nerovnoměrně odsátém tuku a nezůstane povolená kůže, což se bohužel někdy po běžné liposukci stává. Liposukce BodyTite v Asklepionu má také speciální malou koncovku právě na výše zmíněnou liposukci podbradku, která udělá s vaším obličejem doslova divy.

Znáte kliniku Asklepion?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Síť center Asklepion je již od roku 1996 lídrem estetické medicíny v ČR. Poskytuje služby v oborech stomatologie, dermatologie, plastická a cévní chirurgie, ORL, fyzioterapie, kosmetika ad. Plastická chirurgie kliniky Asklepion, to je tým světově vyhledávaných chirurgů a akreditovaná pooperační péče. Oddělení cévní chirurgie se zaměřuje na léčbu křečových žil nejšetrnějšími metodami. Pokud hledáte špičkového dermatologa, najdete ho právě v Asklepionu. Mezi nejčastější ošetření patří vyhlazení vrásek, omlazení pleti laserem, epilace nebo třeba trvalé odstranění pocení. Lepšího partnera pro zdraví a krásu si v Česku vybrat nemůžete.

Další články

Načítám