Hlavní obsah
Článek

Která z nás by netoužila po sametově hladké pleti, která září zdravím a upoutá pohledy ostatních? Co k tomu potřebujete? Pár kapek vzácných olejů je přesně to, co vaše pleť potřebuje!

V čem je tajemství okurkového oleje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá z nás jistě zkusila na pleť slupky z okurky. Hydratační schopnost okurky je všeobecně známá. A co za studena lisovaný olej z okurkových semen? Tento olej obsahuje velký podíl fytosterolů. Fytosteroly pomáhají posilovat lipidovou bariéru pokožky, obnovovat správnou rovnováhu vlhkosti kůže, zvláčňují její svrchní vrstvu a podporují elasticitu kůže. Jsou též známé tím, že vyživují a stimulují kožní buňky a přispívají tak k jejich regeneraci, která vede k podpoře jejich zdraví. Vyzkoušejte tento vzácný olej a budete překvapená jeho účinkem.

Čajovníkový olej – odhalte tajemství gejš!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pozor nejedná se o Tea Tree olej! Olej je vyrobený ze semen Čajovníku Čínského. Tato rostlina je známá jako čaj černý nebo zelený. Ve východní Asii je tento vzácný olej celá staletí ceněný pro své korekční a omlazující účinky na pokožku a je považován za tajemství stojící za krásou gejš. Po staletími prověřeném používání se v současnosti stává součástí těch nejproslulejších kosmetických produktů. Vyzkoušejte tento olejíček a nechejte si hýčkat tvář.

Přírodní facelift

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Olej ze semen čajovníku skvěle zadržuje vlhkost a je jedním z nejrychleji se vstřebávajících rostlinných olejů. Jeho unikátní kompozice mu umožňuje pronikat do těch nejhlubších vrstev kůže a podobně jako voda zanechává pokožku vláčnou a pružnou. Obsahuje vysoký podíl kyseliny olejové, jímž překonává i olivový olej. Olej ze semen čajovníku obsahuje vitamín A, B, E a celou řadu minerálů, fosfor, zinek, vápník, železo a hořčík. Kromě toho obsahuje skvalen, který se nachází i v kůži jako její důležitá přirozená složka. Při nedostatku skvalenu v kůži může docházet k jejímu vysychání a předčasnému stárnutí, které se projeví tvorbou vrásek. Rozmazlujte se regenerační olejovou masáží!

Další články

Načítám